Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψου: Αποτίμηση κυβερνητικού έργου, τοπικά θέματα και χρήσιμα συμπεράσματα

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου στα Λουτρά Αιδηψού συνεδρίαση  της γραμματείας της Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ. Έγινε διεξοδική συζήτηση για την πολιτική κατάσταση  της χώρας και έγινε μια πρώτη αποτίμηση του κυβερνητικού έργου.


Ομόφωνα  τα μέλη  της γραμματείας  έκριναν θετικά το έργο της κυβέρνησης. Στους δύο μήνες ζωής της το κεντρικό ζήτημα  της κυβέρνησης    υπήρξε  η διαπραγμάτευση με τούς εταίρους  και δανειστές  για την μετάβαση στην μεταμνημονιακή εποχή.

Ψηφίστηκαν  σημαντικά νομοσχέδια που αφορούν την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης  την ρύθμιση για τις εκατό δόσεις την κατάθεση  τού νομοσχεδίου για την ΕΡΤ και για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες  και μια σειρά άλλων νομοσχεδίων πού αφορούν την δικαιοσύνη και την  επαναπρόσληψη των απολυμένων τού δημοσίου  υλοποιώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις.

Επισήμαναν επίσης τις δυσκολίες πού αντιμετωπίζει η κυβέρνησης εξαιτίας τις έλλειψης  ρευστότητας από την πλευρά των εταίρων  κατά παράβαση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου. Συμφώνησαν επίσης ότι πρέπει να επιταχυνθεί το κυβερνητικό έργο στην κατεύθυνση της υλοποίησης των προγραμματικών δεσμεύσεων τού Σύριζα.

Συζήτησαν επίσης για  τα τοπικά  προβλήματα όπως το έργο της ανάπλασης της παραλίας των Λ,ΑΙΔΗΨΟΥ και τού ειδικού σχολείου  των Καμαρίων.

 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΔΗΨΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...