Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Καλατζής

Έφυγε από ξαφνικά από τη ζωή, Ο Γιώργος Καλατζής από την Αιδηψό βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη της οικογένεια και τους οικείους του. Σοκαρισμένη και η τοπική κοινωνία στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του μια και ήταν αρκετά αγαπητός σε όλους και ενεργός πολίτης, ο οποίος θήτευσε με επιτυχία και στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης στον πρώην Δήμο Αιδηψού, ενώ πριν δύο χρόνια περίπου είχε συνταξιοδοτηθεί από τον ΟΤΕ. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, όπου αρκετός κόσμος τιμώντας τον τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία

Υπήρξε αρκετά δραστήριο ως Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Αιδηψού κατά την περίοδο 2006-2011, όπου βρισκόταν στα έδρανα της μείζονος μειοψηφίας εκλεγμένος με το συνδυασμό της Λίνας Αλεξίου. Το 2014 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου ¨Στερεά σε νέα τροχιά".

Εξέφραζε συνεχώς και τεκμηριωμένα την άποψη του πάνω στα δημόσια δρώμενα της Βόρειας Εύβοιας, είτε παρευρισκόμενος σε Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Ιστιαίας- Αιδηψού, είτε μέσω της αρθρογραφίας του σε εφημερίδες και με ραδιοφωνικές του παρεμβάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...