Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

"Στοιχειωμένη" πόλη η Λουτρόπολη της Αιδηψού δυο μήνες πριν το καλοκαίρι

Δύο μήνες πριν το καλοκαίρι, δύο μήνες πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν. Ο Τουρισμός πηγή ζωής για τη Βόρεια Εύβοια και του Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και η Αιδηψός η «ατμομηχανή» αυτού. Μια λουτρόπολη που όμως τίποτα δεν θυμίζει από την αίγλη του παρελθόντος της, αλλά μια περισσότερο με μια στοιχειωμένη πόλη. Μια πόλη «φάντασμα», που οι αρμόδιοι θέλουν μεν να φέρουν τουρισμό, δεν κάνουν όμως τίποτα να φέρουν τη Λουτρόπολη μια όμορφη και φιλόξενη πόλη.

Κτίρια παλιά ερειπωμένα και εγκαταλειμμένα και δημοτικά περίπτερα, τα οποία θα μπορούσαν να φέρουν τεράστια έσοδα στο Δήμο παρατημένα στην μοίρα τους. Μια μοίρα που συμπαρασύρει το όνειρο για τουριστική ανάπτυξη στον Καιάδα της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης. Δρόμοι κατεστραμμένοι, από τις πρόσφατες κακοκαιρίες του χειμώνα και τις άνοιξης στον Άγιο Νικόλαο. Αλήθεια που θα τους πάμε τους τουρίστες, τι θα τους δείξουμε; Άριστο το τουριστικό προϊόν των ιαματικών νερών, το περιτύλιγμα όμως δεν μας τιμά καθόλου.
Παλαιό κτίριο ΕΟΤ, Καστάλια, Δημοτικό Περίπτερο (πρώην καζίνο), μια χαμένη ανάπλαση και πολλά άλλα «στοιχειώνουν» και καταστρέφουν την εικόνα της μεγαλύτερης Λουτρόπολης της χώρας. Μάρτυρας το όσων γράφουμε το αποκαλυπτικότατο πρόσφατο φωτορεπορτάζ, που έστειλαν στο ISTIAIA PRESS αναγνώστες από την Αιδηψό. ΔΕΙΤΕ….Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...