Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Αληθινός πρωταθλητής ο Τελεθριακός - Ευτράπελα & παραλείψεις του έκοψαν την απ' ευθείας άνοδο

Συνέτριψε την Λάρυμνα με 97-49 αλλά χάνει την απευθείας άνοδο λόγω της κατεστημένης νοοτροπίας στον αθλητισμό.
Ο Τελεθριακος έπραξε στο ακέραιο το χρέος του κατά την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Β ΕΣΚΑΣΕ συντρίβοντας με 48 πόντους την Λάρυμνα.

Ωστόσο στο άλλο παράλληλο ματς Ιτέα-Κένταυρος 114-59! συνέβησαν ευτράπελες καταστάσεις με αποτέλεσμα η ομάδα μας να χάσει άδικα την απευθείας άνοδο και το πρωτάθλημα της κατηγορίας για ένα χιλιοστό του συντελεστή επιθετικά / αμυντικά καλάθια.
1ο ευτράπελο: το ματς Ιτέα-Κένταυρος στο οποίο ως γνωστόν κρίνονταν ολόκληρο πρωτάθλημα διεξήχθη με χρονόμετρο χειρός. Έχει ξαναγίνει;
2ο ευτράπελο που θεωρούμε ότι έχει σχέση με το παραπάνω γεγονός: Η Ιτέα σημείωσε 54 πόντους στο τελευταίο 10λεπτο προκειμένου να ξεπεράσει την δική μας εκτός έδρας διάφορα 48 πόντων. Τέτοιες επιδόσεις ούτε στο ΝΒΑ συμβαίνουν κατά τη γνώμη μας.
3ο ευτράπελο: ο δικός μας αγώνας έληξε στις 4:45 ενώ της Ιτέας στις 5:15 που σημαίνει ότι η αντίπαλη ομάδα είχε όλη την άνεση να το παλέψει με όποιον τρόπο νόμιζε για να καλύψει τη διαφορά. Η καθυστέρηση στον αγώνα της Ιτέας απ' ότι μάθαμε οφείλονταν σε παρεμβάσεις φιλάθλων. Ποια ήταν η στάση των διαιτητών/Κριτών σε όλα τα παραπάνω γεγονότα αν όντως συνέβησαν; Αντέδρασαν καθόλου ή λογω της φασαρίας και της ψυχολογικής πίεσης ανέχτηκαν αδρανείς όλες αυτές τις απαράδεκτες καταστάσεις;
Είναι εικόνα αυτή πρωταθλήματος;
Η ομάδα μας θα δώσει την απάντηση της στους αγώνες μπαράζ ανόδου που ξεκινούν την Μεγάλη Τέταρτη.
Ανακοίνωση Τελεθριακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...