Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Φορείς και πολίτες της Αιδηψού ...ενημερώθηκαν για το έργο της ανάπλασης

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Απριλίου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρών Αιδηψού η σύσκεψη που πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή Ιστιαίας - Αιδηψού με φορείς της Λουτρόπολης για το έργο της ανάπλασης τμήματος παραλιακής ζώνης Λ. Αιδηψού.Αρχικά η Δήμαρχος Ελένη Ευσταθίου - Σπανού, ουσιαστικά διάβασε τα όσα αναφέρουν για το έργο οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου καταλογίζοντας ευθύνες κυρίως στην ανάδοχο κοινοπραξία, ενώ ανέφερε ότι θα γίνει προσπάθεια το έργο να ενταχθεί στη νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ ώστε να υλοποιηθεί.

Σχετικά με τα λεγόμενα της Δημάρχου, χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του Προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων Αντρέα Κοκκαλιρη, ο οποίος τόνισε πως η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να πει στους πολίτες με ποιον τρόπο μπορεί όλοι μαζί να βοηθήσουν ώστε το έργο να γίνει και όχι η αναζήτηση ενόχων κάτι το οποίο δεν ενδιαφέρει τον κόσμο της Αιδηψού, που θέλει να δει έργα πνοής ώστε να μπορεί να δουλέψει η Λουτρόπολη.

Ηχηρή ήταν και η παρέμβαση του Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Θανάση Καμαράτου, ο οποίος τόνισε πως "σήμερα γίνεται το μνημόσυνο του έργου της ανάπλασης". Επίσης έκανε λόγω για απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αυτή τη συνάντηση, αφού για το συγκεκριμένο θέμα έχει συγκληθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24 Απριλίου. Μάλιστα δε τόνισε ότι με τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοτική Αρχή θα δικαιώσει τον Ηλία Πετσή που καταγγέλει τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.


Εκτός της ανάπλασης πολίτες και φορείς της Αιδηψού ζήτησαν να ενημερωθούν και για άλλα σημαντικά θέματα και προβλήματα που αφορούν της Λουτρόπολη, όπως ο δρόμος των Ηλίων, ο Περιφερειακός Αιδηψού και εν γένει η όλη κατάσταση η οποία επικρατεί στη Λουτρόπολη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...