Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση Α.Ο. Αιδηψός για τις καταγγελίες Αναγνώστου

Αναφορικά στο δημοσίευμα του Σαββάτου 28/3/2015 του ηλεκτρονικού εντύπου istiaia press, όλη η τοπική κοινωνία της Βόρειας Εύβοιας γνωρίζει πολύ καλά τα παρακάτω:
Η τελευταία διοίκηση του Ιστορικού ποδοσφαιρικού σωματείου της Αιδηψού κατέστησε την ομάδα, ίσως την πιο διαφανή και θεσμικά κατοχυρωμένη ομάδα της Βόρειας Εύβοιας. Οι αθλητές του Α.Ο. Αιδηψός δεν πληρώνονται, αλλά αθλούνται και διαδίδουν τα ιδανικά του αθλητισμού σε ολόκληρο το Νομό. Ουδεμία οικονομική παράβαση ή παρατυπία καλύπτει το φίλαθλο πνεύμα μας και η αναφορά και μόνο του ονόματος Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ σε σκιερούς ισχυρισμούς αποτελεί αξιόποινη πράξη που δεν μένει αναπάντητη.

Αναφορικά στο σωματείο μας, καλούμε τον κύριο Αναγνώστου να ανακαλέσει, άμεσα και απολογητικά με το κεφάλι σκυφτό, ειδάλλως να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να αναφέρει σαφώς πόσα ευρώ έχουν γίνει «μαρουλόφυλλα» και από ποιόν και σε ποιόν διακινήθηκαν τα συγκεκριμένα «μαρουλόφυλλα».
Τέλος, καλούμε και την τοπική οιονεί δημοσιογραφία να σχολιάζει και να ξεκαθαρίζει στην δημόσια σφαίρα τέτοιους ισχυρισμούς, ότι δεν τις υιοθετεί, ότι αντανακλούν τη θέση του συντάκτη της επιστολής, διότι η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει να έπεται ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μετά από τέτοιου είδους ανυπόγραφα
(όπως φαίνεται από την σχετική φωτογραφία) δημοσιεύματα, ώστε να μην χαρακτηριστεί από στρατευμένη έως και ιδία διανοία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...