Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Απορρίφθηκε η ένσταση της αναδόχου κοινοπραξίας του έργου της ανάπλασης παραλίας Λ. Αιδηψού

Ο Εισηγητής Δ. Ζουπανιώτης
Μετά την ανάκληση της 68 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για παραπομπή της ένστασης του αναδόχου της ανάπλασης της παραλίας Λουτρών Αιδηψού (δείτε εδώ) το θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, με εισηγητή των Αντιδήμαρχο Δημήτρη Ζουπανιώτη.Κατά την εισήγηση του ο κ. Ζουπανιώτης ανέφερε πως η ανάδοχος κοινοπραξία αναφέρει στην ένστασή της ότι αιτείται την αποδοχή στο σύνολό της της ένστασης, να αναγνωριστεί η ότι η σύμβαση του έργου έχει λυθεί, να γίνει προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου και επιστροφή της 57428 εγγυητικής επιστολής που εξέδωσε το ΤΣΜΕΔΕ.  Η Εισήγηση της Διευθύνουσας υπηρεσίας του Δήμου αναφορικά με την ένσταση, όπως ανέφερε ο κ. Ζουπανιώτης είναι να απορριφθεί η ένσταση στο σύνολό της.

Ο Σύμβουλος της πλειοψηφίας Βασίλης Δημόπουλος αποδέχθηκε της εισήγηση για απόρριψη της ένστασης, αλλά θα την ψηφίσει με επιφυλάξεις, ενώ ο Σύμβουλος του Συνδυασμού "Ο Δήμος Είσαι Εσύ" Στέργιος Βενετής τόνισε "Το έργο βρωμάει από παντού, παίρνοντας ως δεδομένο ότι τα στοιχεία που μας αναφέρει η Δημοτική Αρχή είναι τα αληθή θα ψηφίσω υπέρ τη απόρριψης και ραντεβού όλοι μαζί στον ...ανακριτή. Να σημειώσουμε ότι εκτός από τους συμβούλους της Μειοψηφίας που είχαν αποχωρήσει στο προηγούμενο θέμα, στο συγκεκριμένο είχε αποχωρήσει και η Επικεφαλής του Συνδυασμού "Ο Δήμος Είσαι Εσύ" Νατάσα Φούρναρη.

Τελικά η ένσταση της αναδόχου κοινοπραξία απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από το Σώμα με ένα παρών αυτό του Θανάση Καμαράτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...