Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Με αποχωρίσεις και αντιδράσεις ανακλήθηκε η απόφαση παραπομπής της ένστασης του αναδόχου της ανάπλασης παραλία Λ.Αιδηψού στην Οικονομική Επιτροπή

Με αποχωρήσεις από τη μειοψηφία και έντονη αντίδραση από το Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Βασίλη Δημόπουλο, ανακλήθηκε κατά πλειοψηφία, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας - Αιδηψού η από 23 Μαρτίου 68 απόφαση, που αφορούσε παραπομπή στην Οικονομική επιτροπή του Δήμου της ένστασης της αναδόχου εταιρίας του έργου της ανάπλασης παραλίας Λουτρών Αιδηψού.Πρώτος αποχώρησε ο Επικεφαλής του Συνδυασμού Νέα Πορεία Ηλίας Πετσής, ο οποίος τόνισε ότι το πρακτικό της 68 απόφασης, που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία αλλά φέρεται ως ομόφωνη συντάχθηκε από αιρετό και δει Αντιδήμαρχο, ενώ ο Επικεφαλής του Συνδυασμού Δημιουργία Γιάννης Αναγνώστου επισήμανε πως η λύση είναι να μην υπάρξει απόφαση αλλά να γίνει σιωπηρή απόρριψη της ένστασης. Τέλος ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θανάσης Καμαράτος επισήμανε ότι πάγια θέση της παράταξης είναι να πάει το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή.

Λάβρος όμως κατά της Δημοτικής Αρχής ήταν και ο Σύμβουλος της πλειοψηφίας Βασίλης Δημόπουλος, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά "εγώ ήμουν αυτός που επέμενα και στην προηγούμενη συνεδρίαση να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 72. Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια, όμως με δύο ψήφους δικών μας συμβούλων των Αντιδημάρχων κ. Ζουπανιώτη και κ. Κατούνη πήγε κατά πλειοψηφία στην Οικονομική Επιτροπή. Εσείς γράφεται ότι η απόφαση είναι ομόφωνη, ψεύδεστε, θα με βγάλετε τρελό; Αυτό είναι παραποίηση. Και ενώ είμαι υπέρ να στηρίξω κάθε νόμιμη διαδικασία απόρριψης της ένστασης θα παραμείνω στην αίθουσα και θα είμαι "παρών".

Να αναφέρουμε ότι από τη μειοψηφία αποχώρησαν οι, Ουρανία Παπανδρέου, ο Σωτήρης Πανουργιάς, ο Γιάννης Αναγνώστου και ο Ηλίας Πετσής, ενώ κατά της ανάκλησης τάχθηκε η Επικεφαλής του Συνδυασμού ο Δήμος Είσαι Συ Νατάσα Φουρνάρη, όπως και ο κ. Καμαράτος της Λαϊκής Συσπείρωσης αφού η θέση του ήταν το θέμα να πάει στην Οικονομική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...