Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Αναβάλλεται η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάπλαση παραλίας Λ. Αιδηψού

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας - Αιδηψού, όπου θα συζητιόταν διεξοδικά το έργο τη ανάπλασης της παραλίας Αιδηψού, όπως ανακοίνωσε κατά τη μεσημβρινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Πρόεδρος Αγγελική Κούκουζα. Η συνεδρίαση, όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου το βράδυ.


Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνουμε στα παρόντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και στα απόντα θα γίνει ιδιαίτερη γνωστοποίηση, ότι η ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. της 3 Απριλίου 2015 και ώρα 19:00 με θέμα «συζήτηση - ενημέρωση για την ανάπλαση παραλίας Αιδηψού» αναβάλλεται για την πληρέστερη ενημέρωση του Δ.Σ. και των δημοτών, καθώς μετά την σημερινή απόρριψη της ενστάσεως του αναδόχου και εν αναμονή απάντησης επί των με Α.Π. 3521 και 3522/19-3-2015 εγγράφων της Δημάρχου προς τους αποδέκτες αυτών, αναμένονται νεότερα στοιχεία.
Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00
*Ανακοινώθηκε στο σώμα στην σημερινή 8η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού από την Πρόεδρο Αγγελική Κούκουζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...