Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Ο Νίκος Στουπής νεος πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Οι νέες διοικήσεις των εποπτευόμενων οργανισμών του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκότησης ανακοινώθηκαν πριν λίγο από τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.


Στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) πρόεδρος τοποθετείται όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες ήμερες και επίσημα ο Ευβοιώτης Νίκος Στουπής.
Ο Νίκος Στουπής γεννήθηκε στο Αλιβέρι το 1960. Μετέχει από 15 χρονών στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες και στην αριστερά.
Οργανώθηκε στην Μαθητική Οργάνωση Δημοκρατικής Νεολαίας και, αγωνίστηκε ενεργά ως στέλεχος του Κομμουνιστικού και του Αριστερού Κινήματος. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών Γεωπονίας στο ΑΠΘ, του Συλλόγου Ευβοέων Φοιτητών Θεσσαλονίκης και του Κεντρικού Συμβουλίου της Φοιτητικής Ένωσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου (Κ.Σ. της ΦΕΑΠΘ).
Στις περιφερειακές εκλογές του 2014, όταν ο σηµερινός Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Βαγγέλης Αποστόλους διεκδικούσε την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας,  ενώ εκτός από τα κοµµατικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ έχει θητεύσει στο ΓΕΩΤΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...