Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού: "Ο δυναμισμός της Ζωής Κωνσταντοπούλου ενοχλεί μεγάλα συμφέροντα τα οποία πλάθουν φανταστικές ιστορίες"

Ο.Μ ΑΙΔΗΨΟΥ Η ομ  Αιδηψού, καταδικάζει  απερίφραστα την προσπάθεια σπίλωσης της προέδρου της βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, από κυρία, γνωστών από το fb νεοφιλελεύθερων απόψεων και αναρτήσεων της, επιπέδου-το λιγότερο-Μουρουτη... Η κυρια, βρεθηκε, λεει, μπροστα σε επεισόδιο, περνώντας με το φερυ της Γλυφας και κατευθυνόμενη στον Αγ. Γιάννη τον Ρωσο, σε πρατήριο βενζίνης, μοναδική αυτή, εν μέσω χιλιάδων δημοκρατικών πολιτών της Β. Ευβοιας, όπου υπήρχε διένεξη μεταξύ της συντρ, Ζωής και υπαλλήλου.

Διαβεβαιώνουμε την κυρία, ότι η παρουσία της Ζωης, κοσμει την πόλη μας, η ευγένεια της είναι παροιμιώδης και χαίρει άκρας εκτίμησης, από το σύνολο των συμπολιτών μας. Όλες τις ημέρες του Πάσχα, κυκλοφορούσε ανάμεσα μας μόνη της, χωρίς συνοδεια, παρευρεθει δε την Δευτέρα του Πασχα, σε κηδεία συντρόφου, που αιφνίδια έφυγε από κοντά μας, φανερά συγκινημένη.
Η λεπτότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και η ευγένεια της, δεν θα επέτρεπαν ποτέ να έχει τέτοιου είδους συμπεριφορά {όπως ισχυρίζεται η κυρία} σε υπαλληλικό προσωπικό. Όπως φαίνεται ο δυναμισμός της Ζωής, ενοχλεί μεγάλα συμφέροντα, τα όποια δημιουργούν φανταστικές ιστορίες, προσπαθώντας να επισκιάσουν το έργο της.... Άδικος κόπος!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...