Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

"Δεν πρόκειται να υποκύψω σε κανενός είδους πίεση, απειλή ή εκβιασμό" δηλώνει η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου - Σπανού σχετικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Στην ανακοίνωσή της η Δήμαρχος επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε πιέσεις, απειλές και εκβιασμούς. Αναφέρει δε, ότι ορισμένοι προσπαθούν απεγνωσμένα είτε χρησιμοποιώντας καθημερινά τα μέσα επικοινωνίας, είτε προβαίνοντας συνεχώς σε καταγγελίες και μηνύσεις , να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού και λανθασμένες εντυπώσεις, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προκοπή και η πρόοδος του Δήμου μας".Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δημάρχου έχει ως εξής:
Με αφορμή τις τελευταίες δημοσιεύσεις που αφορούν το πρόσωπο μου, αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω γνωστό σε όλους τους συνδημότες μου ότι:
1. Δεν πρόκειται να υποκύψω σε κανενός είδους πίεση, απειλή ή εκβιασμό που έχει να κάνει με τους κανόνες και τις αρχές που διέπουν τον θεσμό του Δημάρχου και την ισόνομη λειτουργία του Δήμου προς όλους.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ορισμένοι προσπαθούν απεγνωσμένα είτε χρησιμοποιώντας καθημερινά τα μέσα επικοινωνίας, είτε προβαίνοντας συνεχώς σε καταγγελίες και μηνύσεις , να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού και λανθασμένες εντυπώσεις, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προκοπή και η πρόοδος του Δήμου μας, αλλά ούτε και η ουσιαστική αντιμετώπιση των πολλών καθημερινών προβλημάτων που ταλανίζουν τους συνδημότες μας.
Στις συμπεριφορές αυτές που είχαν επικρατήσει τα προηγούμενα χρόνια και μας οδήγησαν στην δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε θα είμαστε πάντα απέναντι.
Έχει φτάσει ο καιρός να γίνει γνωστό στους συνδημότες μας, ποιοι διαχειρίστηκαν τις τελευταίες δεκαετίες τα χρήματα που εισέρρευσαν στην περιοχή του Δήμου μας και ποιο είναι το ουσιαστικό έργο αυτών που επί σειρά ετών διεκδικούν θέσεις στο δημόσιο βίο της τοπικής μας κοινωνίας.
Οι αποφάσεις του Δ.Σ να στείλει προς διερεύνηση στους αρμόδιους ελεγκτικούς φορείς, υποθέσεις που ήταν γνωστές σε ορισμένους που παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως τιμητές του Νόμου, έχουν ενοχλήσει.
Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου ότι δίνω και θα δώσουμε με όλους τους συνεργάτες μου, με τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουμε τον έντιμο, διάφανο και ανιδιοτελή αγώνα για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων και για την πρόοδο του τόπου μας.
Η συμπαράσταση όλων σας, μας δίνει την δύναμη.
2. Δεν θα στραφώ εναντίον κανενός συνδημότη μας και περισσότερο σε μια εργαζόμενη μητέρα παρόλο που η συμπεριφορά της θα δικαιολογούσε κάτι τέτοιο. Οι εκφράσεις όπως «θα σε βγάλω στο ραδιόφωνο αν δεν το κάνεις», δεν μπορούν να αποτελέσουν εκβιασμό .
Οι υπηρεσίες του Δήμου μας, οι παιδαγωγοί μας που δίνουν περισσότερα από αυτά που μπορούν και εγώ προσωπικά, θα κάνουμε το παν για να βελτιωθούν οι παροχές του Δήμου μας προς τους Δημότες μας.
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...