Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Μήνυση Αναγνώστου κατά της πρώην & νυν Δημοτικής Αρχής και των αρμοδίων υπηρεσιών για την απένταξη της ανάπλασης παραλίας Λ. Αιδηψού

Μήνυση θα καταθέσει ο Επικεφαλής του συνδυασμού της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης "Δημιουργία" Γιάννης Αναγνώστου, για το έργο "ανάπλαση τμήματος παραλιακής ζώνης Λουτρών Αιδηψού", το οποίο απεντάχθηκε από το ΕΣΠΑ με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση. Με τη μήνυση του ο κ. Αναγνώστου θα ζητά την απόδοση ευθυνών για πράξεις και παραλήψεις που οδήγησαν στο να απενταχθεί το εν λόγω έργο.

Η μήνυση του κ. Αναγνώστου στρέφεται κατά την προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Ιστιαίας - Αιδηψού και ειδικότερα του πρώην Δημάρχου Χριστοφή Ζάχου, της νυν Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα της Δημάρχου Ελένης Ευσταθίου - Σπανού, της προϊσταμένης των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ασημίνας Κωστούλα, του γενικού επιβλέποντος μηχανικού του έργου Δημητρίου Σπανού, του Αναπληρωτή προϊσταμένου των τεχνικών υπηρεσιών Νικόλαου Ζέρβα και κατά παντός υπευθύνου.

Στη Μηνυτήρια αναφορά του ο κ. Αναγνώστου ζητά την απόδοση πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών όλων των προαναφερόμενων για πράξεις και παραλήψεις που οδήγησαν στην δυσμενή για το έργο εξέλιξη. Ως μάρτυρες προτείνει την Επικεφαλής της Μείζονος Μεοψηφίας Ουρανία Παπανδρέου και τον Επικεφαλής της Ήσσονος Μειοψηφίας Ηλία Πετσή. 

Έχουμε στα χέρια μας τη Μηνυτήρια αναφορά του κ. Αναγνώστου και θα σας την παρουσιάσουμε αυτούσια εφόσον αυτή κατατεθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...