Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Μητέρα καταγγέλει για απειλές τη Δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού

Έκπληκτοι μείναμε με τα όσα ακούσαμε στην εκπομπή "Πρωινές Διαδρομές" του Γιάννη Τσελίκα στο Ράδιο Ιστιαία αναφορικά με την καταγγελία μητέρας για απειλές από τη Δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού. "O tempora o mores" δηλαδή "τι καιρός τι ήθη" ανεφώνησε ο Κικέρων στη Ρωμαϊκή Σύγκλητο, μια φράση που κολλάει γάντι αν τα όσα ακούστηκαν πραγματικά ισχύουν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Η εν λόγω μητέρα είχε κάνει αίτηση για να πάει η κόρη της στον παιδικό σταθμό από τον Ιανουάριο. Να σημειώσουμε ότι η μητέρα είναι εργαζόμενη μάλιστα δε εργάζεται και ως καθαρίστρια σε σχολείο της πόλης. Από τη στιγμή που έκανε την αίτηση μέχρι τώρα όπως καταγγέλει έχει γίνει μπαλάκι μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου ακούγοντας συνέχεια ότι θα φέρουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αποκορύφωμα όμως είναι αυτό που η εν λόγω μητέρα είπε στον ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής, ότι δηλαδή δέχθηκε τηλεφώνημα από την ίδια την Δήμαρχο η οποία την απείλησε πως αν βγάλει το θέμα στο ραδιόφωνο δεν πρόκειται ποτέ να πάρει το παιδί της στον παιδικό σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...