Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Σε ειδική συνεδρίαση η απένταξη της ανάπλασης της παραλίας των Λ. Αιδηψού

Σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα έρθει η απένταξη του έργου της ανάπλασης της παραλίας Αιδηψού όπως αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή του χθες Δευτέρα το Σώμα. Το θέμα έθεσε ως προ ημερήσιας διάταξης ο Επικεφαλής της Ήσσονος Αντιπολίτευσης Ηλίας Πετσής ζητώντας ειδική συνεδρίαση ώστε να υπάρξει ενημέρωση για το τι οδήγησε σ' αυτή τη δυσμενή εξέλιξη.

Τοποθετούμενη για το θέμα η Δήμαρχος ανέφερε ότι έχει απευθυνθεί για το θέμα στα αρμόδια Υπουργεία αλλά ακόμη δεν έχει λάβει απάντηση.

Αντίθετος με μια τέτοια Συνεδρίαση ήταν ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Γιάννης Αναγνώστου ο οποίος ανέφερε ότι "δεν έχουμε να πούμε τίποτα το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη".

Με την θέση του κ. Αναγνώστου συντάχθηκε και Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Ουρανία Παπανδρέου η οποία τόνισε ότι: "το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη. Αφού εσείς μετά απ' όλα αυτά δεν μας ενημερώνεται δεν μας λέτε τίποτα, θα μας το πει η Δικαιοσύνη η συζήτηση δεν βγάζει κάτι".

Τελικά κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε κατόπιν πρότασης της Προέδρου Αγγελικής Δελχά το θέμα να συζητηθεί σε ειδική συνεδρίαση του Σώματος την Παρασκευή 3 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...